Τρόποι Πληρωμής

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να ψωνίσετε από εμάς! Θέλουμε να καταστήσουμε την εμπειρία σας όσο το δυνατόν πιο βολική. Γι’ αυτό παρέχουμε μια ποικιλία τρόπων πληρωμής που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. Παρακάτω, θα βρείτε μια επισκόπηση των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας από το e-shop μας.

 1. Πιστωτικές και Χρεωστικές Κάρτες: Δεχόμαστε μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων Visa, MasterCard, American Express και Discover. Απλά εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας κατά τη διαδικασία αγοράς για γρήγορη και ασφαλή πληρωμή.
 2. PayPal: Το PayPal είναι ένα ευρέως εμπιστευόμενο διαδικτυακό πλατφόρμα πληρωμών. Αν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε την αγορά σας άνετα.
 3. Τραπεζική Μεταφορά: Αν προτιμάτε να κάνετε απευθείας τραπεζική μεταφορά, μπορείτε να επιλέξετε αυτή την επιλογή κατά τη διαδικασία αγοράς. Θα σας παρέχουμε τα στοιχεία της τράπεζάς μας, και η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή.
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ-PIRΑEUS
   IBAN: GR57 0171 5780 0065 7815 1378 661
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-NBG
   IBAN: GR33 0110 7150 0000 7150 0570 453
 4. Αντικαταβολή (ΑΚΕ): Για τους πελάτες που προτιμούν να πληρώσουν μετρητά κατά την παράδοση, προσφέρουμε την επιλογή ΑΚΕ. Σημειώστε ότι αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για όλες τις τοποθεσίες και ενδέχεται να επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση.